Numerologiske sessioner

Når du vælger en Match Numerolog, er du garanteret en dybt professionel service.

En match numerolog er en numerolog, der har modtaget en særdeles grundig uddannelse indenfor numerologi, Match Numerolog Uddannelsen, og er blevet indviet i den esoteriske klassiske numerologiske visdom og på baggrund heraf er i stand til at træffe velbegrundede og oplyste valg i relation til at anvende numerologi professionelt ved det numerologiske navneskifte. Ethvert numerologisk navneskifte handler om at finde det bedste match til personen – Match Numerologen er særligt trænet i match metoden og tager højde for både personens numerologiske essens, numeroskopet, årstalsrækkerne, processen og individualiteten i valget af det bedste match.

Når du vælger mig til at hjælpe dig videre

Jeg holder fast i dig, også efter sessionen. Det betyder, at du hos mig, altid er velkommen med dine spørgsmål, din tvivl og dine oplevelser.

Efter en tolkning (lille eller dybdegående) har du tre måneder til at beslutte dig for, om du ønsker at gå videre med et navneskift. Hvis du inden for tre måneder efter tolkningen ønsker et navneskift, fratrækker jeg prisen for din tolkning. Hvis du vælger at gå videre senere end tre måneder, betaler du fuld pris.

Efter et navneskift har du mulighed for at modtage støtte via en lukket facebookgruppe, med andre der også har skiftet navn. Du har mulighed for at modtage støtte fra mig via mail, eller telefon (i tilfælde hvor du virkelig har brug for noget ekstra).

Hvis jeg mod forventning har givet dig en opsætning, der ikke fungerer for dig, udarbejder jeg en ny til dig kvit og frit. Husk dog at et navneskift er en dyb transformerende rejse ind til dig selv, og det tager 1-1½ år før du siger farvel til udrensning og lander i din nye opsætning.


Dybdegående tolkning

Denne tolkning er for dig, der ønsker en virkelig dybdegående tydning af din essens, din sjæl, samt betydningen af de navne du står med lige nu. Vi kigger på det, der ligger lige for, det der fremtræder tydeligt og klart. Vi kigger bag facaden, og finder det bagvedliggende potentiale, de bagvedliggende ressourcer og den læring, der ligger til dig på jordisk praktisk niveau, men i særdeleshed også på din sjæls rejse og læring.

Tolkningen koster 1950 kr. Jeg skal bruge din fødselsdag og dit fulde navn. Denne tolkning foregår via Skype eller telefon og varer 1-1½ time. Du modtager en lydfil af sessionen efterfølgende.

Hos mig får du:

 • Professionel numerologisk rådgivning
 • Dybdegående tolkning af din fødselsdag
 • Gennemgang af dine potentialer
 • Udredning af dine udviklingstemaer
 • Viden om dit sjælsformål
 • Gennemgang af dine tidligere og nuværende navneenergier

Hvis du har brug for at dele din betaling op i flere rater, så klik på betalingsform, når du kommer til betalingsvinduet.

Du bestiller din dybdegående tolkning lige herunder

Dybdegående Tolkning

Lille Tolkning

Jeg tilbyder en kortere tolkning af dine eksisterende energier. Her får du et billede af dine energiers nuværende tilstand. Du får klarhed over dine styrker, svagheder og hvordan dine navne påvirker dine essensenergier. Denne tolkning kommer ind på det samme som den dybdegående tolkning, men er blot på ½ time.

En tolkning koster 750 kr. Jeg har brug for din fødselsdag og dit fulde navn. Denne session foregår via telefon og varer en halv time. Du modtager en lydfil af sessionen efterfølgende.

Hos mig får du:

 • Professionel numerologisk rådgivning
 • Tolkning af din fødselsdag
 • Gennemgang af dine potentialer
 • Udredning af dine udviklingstemaer
 • Viden om dit sjælsformål
 • Gennemgang af dine tidligere og nuværende navneenergier

Hvis du har brug for at dele din betaling op i flere rater, så klik på betalingsform, når du kommer til betalingsvinduet.

Du bestiller en tolkning lige herunder

Lille Tolkning

Sjælstolkning

Den numerologiske essens fortæller den smukke historie om din sjæls formål…kender du din? Det er SÅ smukt at få sat ord på sjælsformålet… det bliver meget lettere at navigere, det bliver meget lettere at turde gå vejen. Og ikke mindst, er det med til at understrege det, du allerede ved, men måske er usikker på.

Er du klar til at få vished, afholder jeg telefonsessioner, hvor jeg går i dybden med netop din sjæls formål.

En sjælstolkning koster 375 kr og varer 15 minutter.

Du bestiller din sjælstolkning lige herunder

Sjælstolkning

Personligt Navneskift

Jeg tilbyder navneskiftesessioner, incl. tolkning af nuværende og tidligere energier. Her får du udover den almindelige tolkning også en viden om din sjæls formål. Vi kigger på dine årstalsrækker både fremadrettet og tidligere, der fortæller om temaer og tendenser i dit liv. Jeg skaber den bedste vibration, til lige præcis dine essensenergier. Du får lange navnelister, at vælge dine nye navne ud fra. Hvor meget der har brug for at blive skiftet er meget individuelt, da jeg altid tager udgangspunkt i det bedste for lige netop dig. Nogle gange kan du beholde nogle navne, nogle gange ændrer vi blot stavemåden, og andre gange vil det være allermest hensigtsmæssigt med helt nye navne.

En navneskifte session koster 5000 kr. og varer 2-3 timer. Sessionen afholdes hos mig i Sorø eller via Skype/Messenger/FaceTime. Du modtager en lydfil af sessionen efterfølgende.

Hos mig får du:

 • Professionel numerologisk rådgivning
 • Dybdegående tolkning af din fødselsdag
 • Gennemgang af dine potentialer
 • Udredning af dine udviklingstemaer
 • Viden om dit sjælsformål
 • Gennemgang af dine tidligere og nuværende navneenergier
 • En ny numerologisk opsætning, der matcher din essens, samt tager højde for dine nuværende problemstillinger
 • Årstalsrækker med dine temaer i de næste 7 år
 • Navnelister
 • Efterfølgende support i forhold til dit navneskift
 • Garanti for din nye opsætning er den rette for dig
 • En facebookgruppe med ligesindede navneskiftere

Hvis du har brug for at dele din betaling op i flere rater, så klik på betalingsform, når du kommer til betalingsvinduet.

Du bestiller din navneskiftesession lige herunder

Navneskift

Navneskift børn op til 12 år

En navneskifte session til børn er identisk med den til voksne, men foregår altid via Skype eller Messengervideo og varer 1½ time.

Et navneskift til børn optil 12 år koster 2050 og kan bookes herunder

Navneskift Børn op til 12 år

Dåbsnumeroskop

Et dåbsnumeroskop er den smukkeste gave til et lille nyfødt væsen.

Du modtager på mail:

 • En tolkning af barnets unikke fødselsdagsenergi – på lydfil
 • En tolkning af de valgte navneværdier, og deres samspil – på lydfil
 • Numeroskop med en højtvibrerende energi, skabt til at matche fødselsdagsenergien
 • Årstalsrækker for de første 8 år

Et dåbsnumeroskop koster 1500,- og bookes herunder

Dåbsnumeroskop

Sessioner til Virksomheder

Boost Din Virksomheds Energi

Jeg tilbyder et boost af din virksomhed, ved hjælp af numerologiens magiske kræfter. Ved at ændre på din virksomheds navn, kan vi ændre på de energier, der ligger i din virksomhed. Dette betyder, at der kan skabes et helt andet flow, end det din virksomhed har lige nu.

Jeg tilbyder to forskellige pakker.

Stor Pakke:

Kender du følelsen af, at det egentlig går meget fint i din virksomhed. Der er bare et eller andet; et eller andet der ikke helt fungere.
Måske drømmer du om flere kunder/klienter.
Måske svinger din indtjening meget hen over året.
Måske har du svært ved at følge din projekter til dørs.
Hvis du genkender dette, kan et navneskift for din virksomhed være super gavnligt, og være med til at støtte op om flow, indtjening og stabilitet.

En virksomhed bliver født på en bestemt dag, ganske som en person. Dvs at hver eneste dag har sin helt egen essens. Jeg kigger derfor på essensen i din virksomhed og sørger for at finde en opsætning, der passer perfekt til netop din virksomheds essens. Du får efterfølgende navnelister med ord, som du kan vælge det nye navn ud fra.

Det mest optimale er naturligvis hvis du selv står i et rent numeroskop…dette i kombination med et højtvibrerende numeroskop til din virksomhed vil give et virkelig magisk løft.

Jo mere der svinger med høje vibrationer, jo mere kan du forvente af positive resulter.

Efter betaling, kontakter du mig på hej@henriethe.dk for at aftale tidspunktet for din session.

Sessionen foregår over Skype og er på 1-1½ time.

Prisen er 3250,- kr incl moms.

Beløbet kan trækkes fra i din virksomhed. Hvis du har brug for at dele din betaling op i flere rater, så tøv ikke med at kontakte mig, sammen finder vi en løsning til dig.

Bestil herunder

Virksomhed Stor Pakke

Lille Pakke:

Her får du nøjagtig det samme som i den store pakke, blot ingen session.

Du modtager alt hvad du har brug for via mail og sparer samtidig penge. Dette er for dig, der ikke har brug for indblik i numerologiens verden og tolkning af de gamle energier, men bare ønsker et boost her og nu.

Prisen er 1500,- incl moms

Beløbet kan trækkes fra i din virksomhed.

Du bestiller sessionen herunder

Virksomhed Lille Pakke