Chakra Tour

Chakra Tour – Skab Balance

 

Er du der, hvor du godt kan bruge et løft i energien, til at få energi nok til at handle på dine drømme og ønsker og virkelig få kraft til at komme ud over stepperne, så kan denne Chakra Tour give dig det du mangler.

Ved at aktivere, balancere og heale de 7 hovedchakra opnår du en vidunderlig kraft, ro, centrering og indre kraft, som er med til at heale psykiske og fysiske problematikker.

De Syv Hovedchakra

Chakra er sanskrit og betyder hjul. Chakra er energicentre eller energihjul, der er hæftet til vores rygrad. Der findes syv hovedchakra og de er placeret fra haleben, til toppen af issen.
Et chakra er ca syv cm i diameter og peger både forud og bagud som en tragt, der skyder ud fra rygsøjlen. Rod chakra peger dog bagud og nedefter, hvor imod krone chakra folder sig ud opefter mod himlen.
Hvert chakra har sin rotation og sin egen vibration/frekvens. Det er den forskellige frekvens og vibration der giver hvert chakra sin særlige farve.
De syv chakra er forbundet til nogle store energikanaler og har sammenhæng til vores meridiansystem.
Man kan sige, at de syv chakra optager energi fra omverdenen, og de forbinder os dermed til universet, andre mennesker og naturen omkring os. På samme måde, er de syv chakra også de kanaler, der formidler vores indre energi, følelser og stemninger ud til verden omkring os.

Skab indre kraft og balance ved at heale og aktivere dine chakra

Der kan være stor forskel på hvor godt hver enkelt chakra fungerer, det afhænger i høj grad af de udviklingsområder, vi hver især har med os i dette liv.

Du kan dog styrke og hjælpe dig selv og dine chakra på forskellig vis. Det vil jeg komme ind på, når vi gennemgår hvert enkelt chakra.

Forløbet er over 8 uger og starter i det øjeblik, du tilmelder dig

Prisen er 1775 kr. incl moms.