LifeEssens Uddannelsen holder pause pt.


Spirituel uddannelse for dig, der ønsker en kærlighedsfyldt, rummelig og løftende uddannelse.
Uddannelsen er for dig, der altid har vidst, at livet består af mere end det vi kan se, høre, måle og veje.
Vi tager udgangspunkt i det enkelte unikke menneske, i psykoterapiens redskaber,  i de spirituelle love, i videnskabens viden om energi, samt i vores viden om tankernes kraft.

Hvad er en spirituel uddannelse?

Dette er en spirituel uddannelse, der løfter terapien op til et højt spirituelt niveau og skaber en synergetisk effekt med maksimal transformation. Vi arbejder med udgangspunkt i de allerstørste lærermestre og tilføjer en terapeutisk tilgang.

Du lærer med andre ord alle de væsentlige universelle spirituelle love på en praktisk, lettilgængelig og nem måde.

Du kommer til at øve dig grundigt undervejs, så du efter endt uddannelse og certificering, står klarere, mere powerfuldt og autentisk i dig selv.

Uddannelsen løber over et år med fysiske møder to dage hver måned (dog undtaget juli og december). Der vil være løbende online sparring /supervision undervejs.

Jeg lover dig, at dette bliver en uddannelse du kommer til at arbejde for. Transformationen for dig bliver gennemgribende…kun for at du får indsigt i, hvilken power og drivkraft der ligger i dig, så du kan leve dit liv og ikke kun overleve det.

Spirituel uddannelse hos Henriethe Elvergaard i København

Praktisk


Du kan allerede nu kontakte mig med henblik på en optagelsessamtale. Kontakt mig via mail på hej@henriethe.dk

Uddannelsesdagene i 2019 er på plads og bliver 1. weekend hver måned, dog undtaget juli og december, altså i alt 10 undervisningsmoduler. Vi starter den 4. og 5. maj 2019.

Undervisningen er i København og ligger mellem kl 10 og 16 hver gang. Med forbehold for ændringer. Denne gang bliver der også mulighed for at deltage online, direkte via cyber forbindelse.

Prisen er 25.583 kr. incl. moms. Betaling er med rater hver måned over 12 måneder.